Om Daniel

 

Med blod, svett och en massa motivation har Daniel Donlind lärt sig hur man skapar sina egna förutsättningar för att lyckas, även om omgivningen inte verkar erbjuda några möjligheter. Numera fightas Daniel även utanför boxningsringen för att visa vad man kan åstadkomma med viljestyrka.

Daniel Donlind är flerfaldig svensk mästare i boxning och har lärt sig vad viljan kan åstadkomma. Han har ett pannben tjockt som en 2 meter bred tegelvägg, han ger aldrig upp. Hans livsmotto är ”En tupp ger aldrig upp” som han levt efter sedan barnsben. Varför han kallas för tuppen, det får du reda på föreläsningen.

Genom att använda sig av samma pannben i arbetslivet som i sin idrottskarriär lyckades Daniel Donlind bli toppsäljare på flera säljbolag och lärde sig ett nytt språk på 3 månader. Han har bott runt om i världen och jobbat som bland annat spansklärare, coach, säljare och reseledare.

I dag är Daniel Donlind egenföretagare och föreläsare som inspirerar andra runt om i Europa. Han bjuder på sig själv och vill med sin gripande livshistoria få andra att inse hur bra det kan bli trots att det ser mörkt ut.
Daniel Donlind är en energisk och skicklig föreläsare som lockar till både skratt och eftertanke. Han brinner för att förmedla motivation och hopp till dem som har tappat gnistan eller riktningen i livet – kanske även med hjälp av lite salsadans!

Daniel Donlind föreläser på svenska, engelska och spanska.