Föreläsningar

Daniel är en energisk och skicklig föreläsare som lockar till både skratt och eftertanke. Med en intressant och charmig berättelse med mycket humor och allvar fängslar han sin publik.

Föreläsningar som Daniel erbjuder:

MÅNGFALD PÅ RIKTIGT

Daniel Donlind är uppvuxen i Stockholms- och Malmöförorter där mångfald och mångkulturen är en del av vardagen. Det är inte bara folk med invandrarbakgrund som Daniel, här samlas även folk med olika diagnoser och funktionsnedsättningar både med Svensk och utomnordisk bakgrund…

Läs mer

Han hjälper organisationer som behöver kunskap i ämnen som mångfald och interkulturell kommunikation. Daniel är en fantastisk inspiratör vilket verkligen hjälper till att få fram ett budskap som anses ”mindre upplyftande”, på ett medryckande och förklarande sätt. Det är svårt att inte bli motiverad när Donlind har gett sig ”den” på att få med sig samtliga åhörare.

Donlind har själv en väg full av frågetecken, händelser och hur man skall ta sig in i arbetslivet. Folk som pratar utrikiska språk av alla möjliga och omöjliga valörer med en på gatan när allt man vill göra är att bli en del av helheten, kunna prata och komma framåt i det Sverige som är gjort för svenskar. Alla som har en åsikt om ens val och ens sätt att vara, en ”invandrare” för svenskarna och en som vill bli en ”Svensson” för människor i förorten.

Han har gått från en dröm om att bli en fulltidsatlet, via reseledare, säljare till utbildare och inspiratör. Daniel jobbar även med ungdomar som riskerar att hamna utanför samhället så mycket han hinner.

WILLPOWER

Bygg upp din viljestyrka! I denna föreläsning visar Daniel att problemet inte är brist på mål, utan brist på viljestyrka. Daniel hjälper oss att ta oss igenom motgångarna och träna upp vår viljestyrka så att vi verkligen når våra mål.

PERSONLIGT ANSVAR

I denna spännande föreläsning delar Daniel med sig av sin inspirerande resa från vilsen tonåring till flerfaldig mästare inom svensk boxning. Daniels resa berör och visar vad som faktiskt är möjligt att åstadkomma. Denna resa har även uppmärksammats i direktsändning på Tv4 i Malou efter Tio.