Referenser

”En fantastisk prestation, en inspirerande story och en massa energi, wow vilken upplevelse det var att få ha Daniel Donlind på scen när vi på Erik Olsson förberedde oss inför 2017 tillsammans! Daniel gav inte bara energi, han fick också en att tänka på ett och annat samt gav tips på små förändringar man kan göra för att få de stora framgångarna!”

Erik Olsson

”Daniel Donlind gav oss en fantastisk inblick i hans resa vilket inspirerade oss alla väldigt mycket. Han har en förmåga att fånga publiken med sin berättelse och lyckas hitta en naturlig koppling till lärande, personlig utveckling och att bestämma sig för att lyckas med sina mål.”

IKEA

”Daniel är en fantastisk föreläsare som har gått igenom mycket i sitt liv. Vi har haft fördelen att fått jobba med Daniel under en period av hans liv och man märkte direkt att Daniel har en ”historia” att berätta. Därför så tyckte vi att det var passande att ta in Daniel som föreläsare för Skånes samtliga chefer. Detta i en period som är extremt stor och viktig för oss, nämligen julhandeln. Daniel gav alla en ”aha upplevelse” och vi känner att allt verkligen är möjligt. Detta kommer garanterat påverka vårt resultat i positiv riktning. Stort tack Daniel för en väldigt inspirerande och intressant föreläsning.”

Elgiganten

”Daniel Donlind är en unik föreläsare. Om mina säljare inte visste vikten av att sätta mål tidigare så vet dem det nu. Daniels inspirerande livsresa är ett bevis på hur viktigt det är att kämpa för att lyckas. Daniel fick oss alla att inse att man som säljare inte ska tänka tillbaka på när man var som bäst utan att sträva efter att bli det igen och bli ännu bättre än var man var igår. Vi på Tele2 vill tacka Daniel för att ha kommit och delat med sig av sina motgångar och framgångar, fantastisk föreläsning.”

Tele2

”Daniel Donlind överträffade våra förväntningar och gav ett mycket strakt och bra intryck. Föreläsningarna blev verkligen inspirerande och engagerande.Daniel fick fram detta genom att bjuda på sig själv och berätta om egna erfarenheter som visar att allt är möjligt om man bara vill! Därför vill jag rekommendera Daniel till alla som behöver en inspirationskälla för ungdomar, medarbetare, säljorganisationer och andra!”

Språkservice

”Mycket inspirerande framträdande, det får även den redan framgångsrika individen att tagga till!! Man inser verkligen vikten av att sätta upp mål och hålla fast vid sin plan. Att misslyckas på vägen och komma igen med nya krafter. Varje säljare borde få höra om Daniel Donlinds historia och hur han pratar om målsättningar och framgångar i livet.”

Morderna Försäkringar

”Daniel Donlind är en positiv ung fläkt. Med exempel från egna livssituationer inspirerar han med talarkonst och mycket energi sätter han prägel på vikten av att sätta mål och vad man måste göra för att kunna uppnå dem. Daniel föreläste för mina säljare som blev rejält taggade och ville sätta igång och arbeta med sina mål omedelbart.”

Telenor

”Att sätta mål oavsett vad det gäller, det bör alla göra. Daniel Donlind bevisar med en otroligt inspirerande, fascinerande och välplanerad föreläsning att alla kan nå sina mål, oavsett bakgrund och kunskap.”

Viktväktarna

”Det känns nästan konstigt att kalla vår senaste föreläsning för just en föreläsning. Vi skulle bättre beskriva den som ett rykande framträdande. Föreläsaren Daniel Tuppen Donlind höll nämligen igång hela rummet i ca 1 timme med sin explosiva repertoar. Ett stort tack till Daniel .”

Planör

”Intressant föreläsning som hade både edge och många roliga inslag. Daniels story var medryckande och inspirerande med spännande anekdoter där han bjöd mycket på sig själv och berättade om sin resa. Med stor inlevelse och passion lyckades Daniel fånga 1300 personer på yrkesmässan i Örnsköldsvik”

Destination Jobb

”Daniel Donlind är en äkta fighter, såväl innanför som utanför boxningsringen. Daniel har sin ungdom till trots, hunnit med mycket och han har gjort erfarenheter som väglett honom i hans strävan att ”försätta berg”! Hans föreläsningar är lärorika, intressanta, tankeväckande och inspirerande och han ger verktyg och nycklar till hur man inte bara sätter utan även uppnår sina uppsatta mål. Daniel är en mycket inspirerande talare, lagom kaxig och lagom ödmjuk.”

Rotary International

Daniel ”Tuppen” Donlind föreläste för oss på Manpower.
Vilken föreläsning!
Daniels historia startade som ung bråkstake, han vände detta och blev flerfaldig mästare inom boxning, toppsäljare och slutligen en mycket uppskattad föreläsare som älskar att dansa salsa!
Han berörde och inspirerade oss med tankar om eget ansvar, vikten av att sätta mål och att aldrig ge upp! Vi har fått så mycket positiv feedback från våra kandidater om beslut de nu har tagit – att jag hoppas fler utav er får möjlighet att lyssna på honom!

Manpower