Föreläsningar

Daniel erbjuder två typer av föreläsningar. Läs mer om detta nedan.

Föreläsning 1:

WILLPOWER

Vi är jättebra på att sätta upp mål. Vi läser böcker om det, går på kurser och vi vet precis vad vi behöver göra för att nå dem. Men hur kommer det sig att 95 % av alla nyårslöften är brutna redan innan februari?

Den handlar inte om att bli bättre på att sätta mål, den handlar om att öka sin viljestyrka för att kunna nå sina mål.

Mål vet vi enligt studier att det är absolut det viktigaste som finns.

Har du satt mål då är du antagligen på väg mot rätt håll. Men det finns någonting som är långt, långt mycket viktigare än att sätta mål. Där mål faktiskt inte spelar någon roll längre, och det är om du inte har någon grundläggande viljestyrka, då spelar inte målen någon roll. Det är din viljestyrka som styr om du kommer att lyckas med dina mål eller inte.
Efter många års forskning och olika studier så har det visats att det går att träna upp sin viljestyrka.

I föreläsningen ”WILLPOWER” så berättar Daniel Donlind hur viljestyrka fungerar och ger dig verktygen till hur du kan träna upp din viljestyrka för att du ska kunna nå DINA mål.

Den här föreläsningen vänder sig till alla som har något de vill uppnå. En riktig energi-boost i föreläsningsformat!

”Under hela mitt liv så har jag haft ett pannben tjockt som en 2 meter bred tegelvägg. Hur svårt det än varit så har jag aldrig gett upp. Viljestyrkan har tagit mig framåt. Och nu vill jag ge DIG den möjligheten också, för jag vet hur mycket det har betytt för mig.”

– DANIEL DONLIND

Föreläsning 2:

FRÅN GATAN TILL RAMPLJUSET

Ett rykande framträdande med boxningsmästaren.
I denna spännande föreläsning delar Daniel Donlind med sig av sin inspirerande resa från slagkämpe på gatan till flerfaldig mästare inom svensk boxning. Han föddes och växte upp i en miljö där chanserna aldrig erbjöds. Vändpunkten kom när han fick chans att boxas för instruktören och Malmölegenden, Dialy Mory Diabaté även kallad ”Dallas”, på Malmö boxningsklubb i Rosengård.

I höstas gästade Daniel Donlind och hans boxningstränare Dallas programmet ”Malou efter 10” där dom bjöd på ett fint inslag varav salsadansen i studion som blev höjdpunkten i programmet.

Daniels resa berör och visar på de motgångar han har kämpat sig igenom, tack vare hans envishet att aldrig ge upp. Han lägger fokus på det viktiga i livet och synliggör ämnen som inte alltid syns. Denna föreläsning berör på många sätt och han tar även upp viktiga ämnen som är igenkännande.

Samma framgångsfaktorer som han tillämpade i boxningen gjorde han även i arbetslivet och blev toppsäljare på samtliga säljbolag som fältsäljare, telemarketing, account manager och gick från två-språkig till sex-språkig.

Han bjuder mycket på sig själv och sin gripande livshistoria, och är ett levande exempel på hur bra det kan bli trots att det ser mörkt ut. Med en intressant och charmig berättelse med mycket humor och allvar fängslar Daniel sin publik.