FITBOX

 

Träna FITBOX med den flerfaldiga svenska boxningsmästaren Daniel Donlind

Med över 20 års erfarenhet och en plats i svenska landslaget så vet han vet vad som krävs för att ta sig till toppen. Förutom att han själv har boxats på elitnivå så har han även fått förmånen att bli coachad av Sveriges bästa boxningstränare Dallas.

FITBOX passar alla oavsett ålder och träningsnivå.

Daniel kommer att leda dig genom hela passet med full fokus på att få dig till att få ut det bästa av dina träningspass och inte nog med det så är han även en av Sveriges mest anlitade motivationstalare. Så räkna med en Jävlar anamma med motivationspepp under passet.

Boxa ångesten på käften!

Boxning är inte bara stresslindrande, utan är också ett effektivt botemedel mot depression, låg självkänsla och andra psykiska besvär. Dessutom får du öva på att hålla känslorna i schack i en stressig situation.

Det är en högintensiv träningsform och hormonerna som utsöndras under ett pass [bland annat serotonin och endorfiner] som resulterar i rena lyckoruset!

Boxning kommer med andra ord inte bara att hjälpa dig bygga en starkare kropp, förbättra din kondition och bränna kalorier, utan har också flera mentala fördelar. 

Slipp ångesten

Boxning kan lindra depression på grund av de ”må bra-hormoner” som utsöndras när du rör på dig, och boxning har visat sig vara det mest effektiva sättet. 

Boxning boostar humöret på ett flertal olika sätt. 

Att få gå in i sin egen värld och mata slag mot en säck eller mitsar är nyttigt. Du måste verkligen fokusera på tekniken, vilket gör att du glömmer dina vardagliga bekymmer för ett tag.

KNOCKA STRESSEN

Boxning är den perfekta stressterapin.

När du boxas slutar du att tänka på det som stressar dig. Boxning är en sport med höga krav på fokus, men som ändå kan anpassas efter just dina förutsättningar och den nivån du är på.

Du lär dig att kontrollera dina aggressiva impulser med hjälp av slag på mitsar. 

BOOSTA SJÄLVFÖRTROENDET

Förbättra din självkänsla och öka självförtroendet. 

Enkelt uttryckt, att vara starkare, friskare, och i bättre form får oss alla att må bättre. Hur vi uppfattar oss själva och hur vi ser ut fysiskt har stor inverkan på vår självkänsla. Boxning kan också vara bra för ditt självförtroende, åtminstone när du börjar se resultatet, eftersom alla gillar att veta att de är den största och tuffaste spelaren även utanför ringen.

Tona kroppen

Fitness boxning är en fin balans av kondition och styrketräning. 

Att springa på löpbandet kan vara enformigt och tråkigt för många, då är boxning ett bra alternativ, vilket hjälper dig att komma i form, tona upp och få muskler mycket snabbt. Det kommer att öka din styrka och din fysiska uthållighet kraftigt.

FULL BODY WORKOUT

Att ha en starkare mage och rygg är viktigt av flera olika skäl.

En av de främsta orsakerna är att en starkare mage och rygg leder till bättre hållning och mindre ryggsmärta på grund av att dina kärnmuskler har en ökad förmåga att hålla dig upprätt och på så sätt ta bort ansträngningen från andra delar som måste fungera för att hålla ryggen rak. 

Bättre uthållighet

Boxning hjälper dig även att öka din totala uthållighet. Som vi har nämnt tidigare stärker boxning både musklerna och ger dig en bra konditionsträning på samma gång. När du har starkare muskler betyder det att du kan slå hårdare längre utan att bli trött eftersom de är vana vid den ökade arbetsbelastningen som man utsätter de för.

För priser, skicka förfrågan här